Vacature meewerkers

Wanneer het je leuk lijkt om bij de Kringloop te werken vraag dan eens naar de mogelijkheden. Het aantal uren, dagen dat je wilt werken. We hebben verschillende afdelingen waar je kunt werken. Ook kun je bij ons leren wat je nodig hebt om door te stromen naar een regulier bedrijf of begeleidwerkenplek. We werken met een dagschema zodat jij weet wat je kunt doen.

Werkzaamheden bij de inbreng zijn:

Sorteren van ingebrachte spullen, prijzen van artikelen, rolcontainers netjes houden, testen van elektronische artikelen, slopen van kapotte materialen, schoonmaken van artikelen, inpakwerkzaamheden, artikelen in elkaar zetten.

Indien nodig mee op de vrachtauto voor het halen en brengen van meubels bij de klanten.

Tuinwerkzaamheden, zaaien en oogsten van groente, grasmaaien, schoffelen, onkruid wieden, terrein netjes houden.

Werkzaamheden in de winkel:

Prijzen van artikelen, artikelen in de winkel brengen soort bij soort, kleding sorteren en in de winkel brengen op kleur en soort, boeken prijzen en in de boekenhoek brengen, de winkel netjes en schoonhouden ,  in de meubelhal zet je de meubels in elkaar en haal je uit elkaar wat verkocht is.

Werkzaamheden in de kantine:

Je werkt volgens de richtlijnen van de HACCP, doet de bedrijfskleding in de was, en zorgt dat de voorraden op orde zijn.